Årlig produktion på 80.000 tons!Fjernøsten & Geotegrity og ShanYing International Cooperation Factory blev officielt sat i drift!

1

For nylig er den samlede investering nået op på 700 millioner yuan fra Fjernøsten & Geotegrity og ShanYing International Yibin Xiangtai Environmental Protection Technology Co., Lt efter omhyggelig forberedelse, er den officielt blevet sat i drift!

2

Siden underskrivelsen af ​​projektet, med høj ansvarsfølelse, stærk professionalisme og effektiv eksekvering,Fjernøsten & Geotegrityhar afsluttet projektets konstruktion, udstyrsinstallation og idriftsættelse og normal produktion på kun et år gennem en fælles indsats fra begge parter.Den kvalificerede andel af Pulp-miljøbeskyttelsesserviceprodukter har nået mere end 98%.Den har bestået den internationale certificering af FDA, SGS og BPI, og certificeringen af ​​ISO9000 og 14000. Den er begyndt at blive eksporteret til det europæiske og amerikanske marked.

3

ShanYing International arrangererstøbning af papirmasseindustri i Kina og vælger at samarbejde med Far East&Geotegrity.Det er netop, fordi virksomheden har åbenlyse tekniske fordele og stabilt energibesparende og effektivt udstyr inden for pulpstøbning.Det er den eneste omfattende gruppe, der ikke kun fremstiller udstyr, men også producerer produkter.Derfor er stabiliteten af ​​udstyr og produkter bedre, hvilket kan lægge et solidt grundlag for en effektiv udvikling af virksomheden.

4

 

 

Produktionsprojektet af bambuspulpstøbt serviceog emballageprodukter i XingWen County, YiBin, SiChuan-provinsen har en samlet investering på omkring 700 millioner yuan og et landareal på omkring 150 mu.I den første fase vil 30.000 kvadratmeter standardiseret anlæg blive bygget til at bygge en produktionslinje for miljøbeskyttelse af bambuspulp til bordservice og relaterede tilhørende faciliteter.Det anslås, at den årlige produktion af Bamboo Pulp miljøbeskyttelsesservice er omkring 80000 tons, og den årlige salgsindtægt er omkring 1 milliard yuan.

 

1. Om ShanYing International

ShanYing International Holding Co., Ltd. (aktiekode: 600567) er en international virksomhed, der integrerer omfattende udnyttelse af grønne ressourcer, industriel og specialpapirfremstilling, emballageprodukttilpasning osv. Virksomheden har et globalt layout og er dybt forankret i Kina.Industrien er distribueret i Kina, USA, Storbritannien, Sverige, Norge, Holland, Japan, Thailand og andre lande.Vandt Fortune 500 i seks år i træk.

 

2. Om Fjernøsten & Geo Tegrity

56-1

Far East & Geotegrity er et højteknologisk koncernselskab med fokus på forskning og udvikling og fremstilling af udstyr til pulpstøbningmiljøvenlig fødevareemballage(catering redskaber) industri og produktion af papirmasse miljøvenlige catering redskaber.Det tog føringen i forskning og udvikling af papirmassestøbning miljøbeskyttelsesteknologi til fødevareemballage i Kina og opnåede mere end 90 nationale patentteknologier.Det leverede udstyr og teknisk support og overordnede løsninger til fremstilling af papirmassestøbning til mere end 100 papirmassestøbning miljøbeskyttelseproducenter af fødevareemballagehjemme og i udlandet, effektivt at fremme den kraftige udvikling af papirmassestøbning, en ny teknologi og industri.

7

DetSD-P09 fuldautomatiskkantfrit og slagfrit Papirmiljøbeskyttelsesudstyr, der tages i brug denne gang, vedtager automatiske driftsprocedurer.Fra vådemneformning, vådemneoverførsel, varmpresningsformning, afsluttet produktoverførsel, hele produktionscyklussen og produktvægten, handlingerne for hver proces kan styres af PLC NC programmerbart kontrolsystem, og driftsparametrene for hver proces kan justeres med berøringsskærm for at realisere intelligent, digital og storstilet transformation og opgradering.

89

1011

Gå med ære og hold fast i den oprindelige hensigt!Med sin stærke F&U-styrke, fremragende produktionskapacitet og stærke understøttende tjenester vil Fjernøsten & Geotegrity fortsætte med at grave dybt ned i pulpastøbning, lytte nøje til kundernes behov, øge innovation og F&U-investeringer og bidrage til den høje kvalitet udvikling af Kinas papirmasse støbning industri!

12


Indlægstid: 25-apr-2022